ΤΟΠΟΣ: Ε.Μ. Πολυτεχνείο, Αμφιθέατρο Εργαστηρίου Μεταλλικών Κατασκευών, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.

ΗΜ/ΝΙΑ: Πέμπτη 31Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 5:00 μ.μ.

Ανακοινώνεται προς όλα τα μέλη της ΕΕΜΕ ότι τη Πέμπτη 31Δεκεμβρίου 2015, και ώρα 5:00 μ.μ. θα λάβει χώρα η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μελών της Εταιρείας με θέματα ημερησίας διάταξης:
1. Έκθεση πεπραγμένων απερχόμενου ΔΣ, απολογισμός και ισολογισμός.
2. Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
3. Ψηφοφορία απαλλαγής Δ.Σ. από πάσης ευθύνης.
4. Ψηφοφορία για την ανάδειξη μελών Δ.Σ. της Ε.Ε.Μ.Ε και νέας εξελεγκτικής επιτροπής μετά των αναπληρωματικών μελών τους.
Για την ύπαρξη απαρτίας απαιτείται η παρουσία των 2/3 των τακτικών μελών. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα συνέλθει εκ νέου στις 13 Ιανουαρίου 2016, ημέρα Τετάρτη, την αυτή ώρα και εις τον αυτό τόπο, παρισταμένου οιουδήποτε αριθμού των μελών της Ε.Ε.Μ.Ε.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το καταστατικό, δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση έχουν τα ταμειακώς εν τάξει μέλη και εκλόγιμα είναι όλα τα ταμειακώς εντάξει μέλη της Εταιρείας, εφ όσον υποβάλλουν εγγράφως η μέσω e-mail στη γραμματεία (κ. Β. Μπεκιάρη, τηλ. 210-772 2307, bekiaryv@central.ntua.gr) την υποψηφιότητα τους, προ τριών τουλάχιστον ημερών (δηλ. μέχρι τις 28/12/2015) από της τακτικής Γενικής Συνέλευσης.
Κατεβάστε την πρόσκληση σε pdf εδώ